Maco

Maco Customs Service: brokerage, software & consultancy

Partners

Printvriendelijke versie

 

De douanerie is per definitie internationaal. De douane baseert zich steeds meer op bedrijfsboekhoudingen en minder op individuele transacties.  Door samen te werken met accountantsbureau Flynth speelt Maco hierop in en kunnen (internationale) klanten betere service aangeboden worden. Flynth bestaat al 80 jaar en is met 35.000 klanten, 1.800 medewerkers en 70 vestigingen het grootste accountants- en advieskantoor van Nederland.

Internationaal

Internationaal werkt Flynth samen in het gerenommeerde BKR-netwerk waarin meer dan 150 onafhankelijke accountants en adviseurs actief zijn in 70 landen met 300 kantoren.  Maco is via Flynth toegetreden tot BKR en samen met Flynth kan de Internationale handel met en door Nederland hierdoor completer en beter gefaciliteerd worden. Als specialisten op het gebied van fiscale vertegenwoordiging, BTW en andere ondernemersbelastingen, kunnen Maco en Flynth interessante administratieve, logistieke en fiscale concepten aanbieden die kosten besparen

Een team van specialisten uit beide organisaties werkt inmiddels intensief samen bij de dienstverlening  voor nieuwe en bestaande klanten. De full-service concepten van zowel Maco als Flynth sluiten hierbij goed op elkaar aan. De strategische samenwerking is innovatief omdat de combinatie van accountancy en douanerie niet elders wordt geboden.

Vacatures

Bij Maco in Antwerpen werken douanespecialisten op allerlei niveau.

» Lees verder

Geschiedenis

Maco heeft al 60 jaar ervaring voor u. Lees hoe het is ontstaan.

» Lees verder